12 feb. 2012

UNDERBARA BRUNCH

Äntligen är alla friska. Sjukstugan är över och vi kan börja återgå till vår vardag. Noah är fortfarande hängig och påverkad men vi börjar se hopp om livet.
Själv är jag glad att få komma utanför dörren, utanför sovrummet, bort från lukten av spyor.
I fredags var jag, Jocke och Henke (som landat några timmar tidigare) på brunch på Westin. Aldrig har väl hummer och dumplings smakat så bra. Skönt med lite omväxling till godiset och rostade mackorna som jag levt på en vecka.

Brunchen på Westin är helt fantastisk. Jag har skrivit om det förr men det tål att upprepas. Tre restauranger på ett av Dubais finare hotell går ihop och skapar en makalös buffé med löjligt många alternativ att välja mellan, både mat och dryck. Man kan äta king crab legs, hummer, kötträtter, sushi, italienska ostar och korvar, fish and chips, peking anka, desserter dekorerade med bladguld, det finns hur mycket som helst och standarden är väldigt bra. Inga kantiner med mat som står i timmar. Till det får man champagne, vin, drinkar eller öl i obegränsade mängder.
Vill man unna sig en riktigt trevlig eftermiddag tycker jag att detta är ett bra ställe, speciellt under de svalare månaderna när man kan sitta ute och äta och se ut över havet.

Vi fotade lite bilder med vår NYA kamera. Jag ska lägga upp så fort som möjligt.
Det känns förresten väldigt lyxigt att ha en bra kamera igen, slippa använda kameran i telefonen. Nu ska jag bara lära mig hur kameran fungerar sedan ska det bli ordning på bilderna här på bloggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar